fbpx

NABOLAGSPROFIL

/
/
NABOLAGSPROFIL
NABOLAGSPROFIL

RØRESTRAND PARK ER ET FINT BOSTED SOM FUNGERER GODT I FLERE AV LIVETS FASER.

Rørestrand Park tilbyr deg et liv i et naturskjønt område med mange fasiliteter i nærheten. Nå trenger du ikke lenger å velge mellom natur og høy livskvalitet.

KVALITETER SOM SKINNER IGJENNOM

Rørestrand Park ligger i den sørlige enden av Horten med gangavstand til skole, barnehage, bensinstasjon, matforretninger, bussholdeplass, bowling og Horten sentrum. Prosjektet har en landlig beliggenhet, men er likevel bare noen minutter fra Horten sentrum som du enkelt kan komme deg til med bil, buss, sykkel eller via gangvei. Den gamle jernbanen fra Skoppum til Horten er gjort om til sykkelsti og starter rett på oversiden av Rørestrand Park. Med Hortens bredeste sykkelsti som en av de nærmeste naboene, er det bare en liten sykkeltur inn til byen.
Boligene vil ligge i et naturskjønt område tett på skog, sjø, strand og seilerhavn. Nærheten til Oslofjorden vil gi en følelse av et åpent og luftig landskap samtidig som skogholtet mellom boligene og sjøen vil gjøre at bomiljøet oppleves som lunt og svalt med en naturlig ro.
Generelt vil bomiljøet i Rørestrand Park by på mye lys, luft og fine grøntområder. Lunt i le og med Bastøya og Oslofjorden som skinner igjennom trærne, kan du trekke deg tilbake fra vinden samtidig som du aldri er langt unna sjøen.